Goebbelsin oppeja ammentamassa


”Propaganda pitää suunnata massoille ja sen tulee olla ­sävyltään kansanomaista ja vastata älylliseltä tasoltaan vastaanotta­jista yksinkertaisimpia”

Yo.  ohje löytyy Adolf Hitlerin teoksesta ”Taisteluni”. Perussuomalaisen puolueen EU-vaalikampanja sisältää videoita, joissa tuota ohjetta noudatetaan pilkuntarkasti.
Juuri nyt puolueen agitaattorit koettavat tunkea kaikkiin mahdollisiin fb-keskusteluryhmiin linkkiä ”Dystopia” -nimiseen vaalivideoon, joka löytyy tuolla nimellä Youtubesta.

Hyvällä ammattitaidolla lyhytelokuvan muotoon laadittu video sisältää mm. seuraavia kohtauksia:
Aseistetut liittovaltion poliisit rynnäköivät saunaansa lämmittävän suomalaisen heteromiehen, joka polttaa kiukaassaan puuta. Mies raudoitetaan ja viedään pois. Muita painajaisia ovat mm. herääminen Suomeen, jossa Islam on valtionuskonto, herääminen miehen viereltä koska EU on kieltänyt heterosuhteet… .

Ja sitä rataa.
Jossakin toisessa viitekehyksessä elokuva toimisi jonkinlaisena huumoripläjäyksenä, mutta tästä Perussuomalaisten kampanjasta on huumori kaukana. 

Kansalaisia pelotellaan ammattitaidolla valmistetulla, äärimmäisiä yksinkertaistuksia ja suoranaisia valheita sisältävällä propagandamateriaalilla äänestämään natsiyhteyksistään tunnettua puoluetta.

Olisiko suomalaisen sivistyneistön aika herätä näkemään, mitä silmiemme edessä tapahtuu? 

Kategoria(t): EU, Kotimaa, Politiikka, Yleinen Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.