Tehdään yhdessä – saadaan parempaa

Kiitän ja kumarran nöyrimmästi kaikkia äänestäjiäni! Teitä on 111 mäntsäläläistä, jotka katsoitte voivanne valtuuttaa minut toimimaan puolestanne seuraavan 4 -vuotiskauden. Itse asiassa äänestitte minut valtuustoon uusista valtuutetuista suurimmalla äänimäärällä. Aion olla luottamuksenne arvoinen.

Tähän ikään hankittu elämänkokemus yhdistettynä valtuustotyöskentelyn täydelliseen kokemattomuuteen tulee varmasti olemaan tuntemuksia herättävä yhdistelmä. Kolmen suurimman puolueen voimasuhteet 12-11-10 (Kepu, Kok, Sdp) ovat niin tasaiset, että kuntalaisten näkökulmasta kompromissien löytäminen on, ei ainoastaan toivottavaa vaan välttämätöntä. Perussuomalaisten 4 uutta edustajaa 6:n uuden demarivaltuutetun kanssa tulevat myös aiheuttamaan saliin tervetullutta säpinää seisahtuneita (?) vesiä liikuttelemaan.

Kuntalaisten keskuudessa eniten suuttumusta aiheuttanut asia valtuuston toiminnassa on tuntunut olevan se, että hyvätkään ehdotukset eivät saa kannatusta, mikäli niiden esittäjä on väärästä puolueesta. Toinen on kokemukseni mukaan kunnallisten kilpailutus- ja tarjousmenettelyjen puutteet, jotka johtavat kuntalaisten kannalta kalliisiin ja huonoihin sopimuksiin. Kunnallisten rakennusprojektien valvonnasta on myös kuulunut vähemmän mairittelevia arvioita.

Kunnan viranhaltijoiden tulisi yhteisiä varoja käyttäessään noudattaa täsmälleen samanlaista tarkkuutta, huolellisuutta ja harkintaa kuin omassa henkilökohtaisessa taloudessaan. Pätkätöitä tekevän pienipalkkaisen työntekijän kunnallisveroeuro on liian arvokas hukattavaksi leväperäiseen taloudenpitoon.

Tehdään yhdessä – saadaan parempaa!

Kategoria(t): Arkisto. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *