Uutta kehiin - vanhat kaatikselle!

Jos­kus taval­li­nen val­tuu­tettu jou­tuu häm­mäs­tyk­sen val­taan tör­mä­tes­sään mie­les­tään ilmi­sel­vään talon­poi­kais­jär­jen pois­sao­loon suunnittelutyössä.

Mänt­sä­lässä suun­ni­tel­laan päi­vä­koti Aman­dan perus­kor­jausta ja laa­jen­nusta. On kes­kus­teltu siitä, tuli­siko urak­kaan sisäl­lyt­tää valmistus- vai pal­ve­lu­keit­tiö. Ensin­mai­ni­tussa voi­daan tehdä ruo­kaa, jäl­kim­mäi­sessä vain läm­mit­tää ja jakaa.

Sit­ten joku muis­taa, että nyky­ään­hän siellä on val­mis­tus­keit­tiö. Sit­ten joku kysyy viat­to­masti, että eikös se voi­taisi sit­ten säi­lyt­tää, kun on jo val­miina ole­massa. Ei tar­vit­sisi hei­ken­tää pal­ve­lua eikä inves­toida uusiin laitteisiin!

Täl­lai­nen yllät­tävä vaih­toehto ei ihan itses­tään näytä nouse­van nyky­suun­nit­te­li­joi­den mieleen.

”Säi­lyt­tääkö?”

”Siis se vanhako?”

”Mie­len­kiin­toi­nen aja­tus, pitääpä miettiä…”

Ilmei­sesti löy­tyisi heti kon­sultti tai pari­kin, jotka las­ki­si­vat van­han säi­lyt­tä­mi­sen tule­van monin­ker­tai­sesti kal­liim­maksi, kun uuden teke­mi­nen. He ovat siinä tai­ta­via. Ei muuta kun vanha kaa­to­pai­kalle ja uutta kehiin, tulee halvemmaksi… .

Jäämme odot­ta­maan, mil­lai­nen rat­kaisu Aman­dan keit­ti­öön tul­laan löytämään.

  • Print
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • PDF
  • Twitter
  • RSS

Jätä vastaus