2021

Vuosi 2021 alkaa erikoisissa merkeissä.
Korona jyllää, ja sen ärhäkämpi versio on leviämisvaiheessa.

Englanti aloitti uuden elämänsä EU’n ulkopuolella ja asukkaat saavat syödäkseen sen valheilla ja katteettomilla lupauksilla maustetun sopan, jonka brexit -propagandistit Boris Johnson & Nigel Farage saarivaltion asukkaille keittivät.

USA:ssa salaliittoteorioihin seonnut, tuleva ex-presidentti yrittää laittomuutta hipovin keinoin pakottaa vaaliviranomaiset muuttamaan marraskuun demokraattisten vaalien lopputulosta.
Rivien väleissä hän ohjeistaa kannattajiaan olemaan äänestämättä Georgian tämän päiväisissä senaattorivaaleissa, mikäli presidentin vaalien tulosta ei muuteta.
Tätä voi pitää kapinahengen lietsomisena.
Washingtonin poliisi on joutunut kehottamaan Trumpin kannattajia jättämään aseet kotiin tullessaan osallistumaan vaalitapahtumiin.

Me Suomessa valmistaudumme huhtikuun kuntavaaleihin.
Sama propaganda mikä eristi britit Euroopasta ja on saattanut Yhdysvaltojen demokratian kaaokseen tulee myrkyttämään keskustelua myös omissa vaaleissamme.
Todennettavissa olevan tiedon korvaaminen valheen, vihan ja kaunan kyllästämällä tunteella tulee ikävä kyllä kuntavaaleissa näkymään myös meillä.

Eduskunnan päätäntävaltaan kuuluvia asioita yritetään ujuttaa kampanjointiin. Omien suunnitelmien ja visioiden esittelyn sijaan tullaan keskittymään muiden haukkumiseen.
Suomen kehuttu koulujärjestelmä on yrittänyt opettaa meitä paitsi lukemaan ja laskemaan, myös erottamaan tosiasiat valheista.

Tämä taito on näinä aikoina kullan arvoinen.

Kategoria(t): Kotimaa, Politiikka, Yleinen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.